ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

τριημερη εκδρομη




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση από Αθήνα για την Λαμία στάση στο ύψος την πόλης για καφέ και συνεχίζουμε  με ενδιάμεση στάση για φαγητό Άφιξη στη Δράμα   τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε έως τη όμορφη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το θέατρο των Φιλίππων Το αρχαίο θέατρο Φιλίππων είναι ένα αξιόλογο και σημαντικό μνημείο. μικρή παραμονή και συνεχίζουμε  για τη Καβαλά όπου θα επισκεφθούμε τη παλιά πόλη . Συνεχίζουμε για τη Ξάνθη η κυρά και η αρχόντισσα της Θράκης , πρωτεύουσα του  ομώνυμου νομού. Χτισμένη στους πρόποδες της οροσειράς Ροδόπης θα  έχουμε χρόνο να περπατήσουμε τη παλιά πόλη και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .
3η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Σπήλαιο  Αλιστράτης.  Το σπήλαιο Αλιστράτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια της Ευρώπης. Ο πλούσιος διάκοσμός του περιλαμβάνει, εκτός από τεράστιους σταλακτίτες και σταλαγμίτες σε διάφορους χρωματισμούς και τους σπάνιους εκκεντρίτες. Από εκεί αναχώρηση για την Αμφίπολη επίσκεψη στο  αρχαιολογικό μουσείο  μικρή στάση στο Λέοντα και αναχώρηση  με ενδιάμεση στάση για το μεσημεριανό μας φαγητό και συνεχίζουμε  την πορεία μας για Αθήνα.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Μεταφορά διαμονή  στο ξενοδοχείο Μαριάννα σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό .
ΤΙΜΗ 125 €  κατ΄άτομο.