ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΟΔΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ


Ο Λόγος περί της Οδού Προμηθέως ....... παράλληλος της Αττικής οδού - περιφερειακή είσοδος στην περιοχή της Ζωφριάς  - Περιφερειακός δρόμος προς Ασπρόπυργο και όχι μόνον- διέλευση οχημάτων πάσης φύσεως κυβισμού από ποδήλατα έως βαρέα οχήματα και απορριματοφόρα -  δρόμος  που μελετήθηκε για την αποσυμφόρηση  της  Λεωφ. Αλεξάνδρου  (μόνον αυτό δεν έγινε).

Ο Δρόμος φάντασμα την νύχτα - χωρίς φωτισμό -με τα οχήματα να διέρχονται σαν πύραυλοι από την υπερβολική ταχύτητα - με οχήματα και πεζών παραβατικών   με διάφορες μορφές συναλλαγών- με οχήματα που κατά καιρούς αφήνουν τα σκουπίδια τους γιατί έτσι τους βολεύει - με τον φόβο των κατοίκων να μην   κλέψουν τα σπίτια τους.

Ο Δρόμος με τα πεζοδρόμια γεμάτα παγίδες - όπως φρεάτια ανοιχτά- οι βάσεις των αποξηλωμένων χαμηλών φωτιστικών παρέμειναν ως σουβενιρ στα πεζοδρόμια - με αποτέλεσμα οι πεζοπόροι να τραυματίζονται κατά καιρούς.

Ο Δρόμος που διέρχονται οι Ζωφριώτες μέσω της διάβασης στον προαστιακό χωρίς το πεζοφάναρο  το οποίο έχει αυτή την στιγμή αποξηλωθεί πλήρως ,με κίνδυνο να απειλούνται οι ζωές των διερχομένων από τους πύραυλους αυτοκίνητα.

Ο Δρόμος χωρίς ένα δένδρο - χωρίς πράσινο- χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να απορροφούν την μόλυνση του περιβάλλοντος από τα διερχόμενα ανοιχτά φορτηγά των "ασυνήδειτων" Δήμων της Αττικής , οι οποίοι μεταφέρουν κάθε λογής απορρίμματα και αρκετά από αυτά λόγω του αέρα από την ταχύτητα του οχήματος , πέφτουν στον δρόμο και στο κανάλι ομβρίων.

΄Ολα τα παραπάνω  συμβαίνουν περί τα τέσσερα χρόνια , που ο Σύλλογος μας, έχει επισημάνει εγγράφως στις Δημοτικές Αρχές.

Στου κουφού την πόρτα ..... όσο θέλεις βρόντα.

Η αιτία....;
Η αποξήλωση των καλωδίων από παραβατικούς και η αδιαφορία αποκατάστασης των ανωτέρω, από τους Αρμόδιους της Δημοτικής Αρχής.
΄Αραγε  πόσο θα περιμένουμε 
άλλο, για την αποκατάστασή τους ; ;;;;;

κάτω :διάβαση προς προαστιακό και το πεζοφάναρο να κρέμεται. Τώρα δεν υπάρχει. 
 κάτω. βάση από το φωτιστικό.
   κάτω: ένα απο τα φρεάτια
  κατω:  ανοιχτό φρεάτιο και βάση φωτιστικού

   κάτω: αποξήλωση ταμπέλας . σουβενίρ η βάση της για τους πεζοπόρους.


κάτω:   Η "όαση" στην οδό Προμηθέως. Πρωτοβουλία των περιοίκων, που περιφρουρούν τον υπάρχοντα φωτισμό μπροστά στα σπίτια τους  και δημιούργησαν και συντηρούν το πράσινο.
Δείτε την διαφορά.