ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015


 ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ........

Επιτέλους σήμερα 29 /6/2015 
ξεκίνησε η διαμόρφωση της διάβασης,  
όσων διέρχονται προς και από τον Προαστιακό  με την Ζωφριά.

Μετά από αίτημα του Συλλόγου Ζωφριάς, με αρ. Πρωτ.
78/3-8-2012 και με αρ. πρωτ. 96/25-2-2015  στην σημερινή Δημοτική Αρχή του Δήμου  Φυλής, πραγματοποιήθηκε η Α΄ φάση των εργασιών με επίστρωση χώματος , προκειμένου να δημιουργηθεί διάβαση προσιτή και ασφαλής για  τους πεζούς και στην συνέχεια θα επιστρωθεί 3Α, για να ολοκληρωθεί το έργο.

Ο Σύλλογος Ζωφριάς  στο αίτημα του, ανταποκρίθηκε ο  Γεν. Γραμματέας του Δήμου μας κ. Αργύρης  Αργυρόπουλος και σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου κ. Μαυροειδάκο Γιάννη και τους συνεργάτες του , ο οποίος πρέπει να τονίσουμε ότι ανταποκρίθηκε άμεσα, πραγματοποιήθηκε η διαμόρφωση της διάβασης.

(Για την ιστορία ο Σύλλογος Ζωφριάς με τα μέλη του  τον Ιούνιο του 2012 με προσωπική εργασία, κατασκεύασε το γεφυράκι, προκειμένου οι διερχόμενοι Ζωφριώτες να μην αναγκάζονται να σκαρφαλώνουν τις μπάρες (σημειωτέον ότι υπήρχαν σπασίματα ποδιών και χεριών και άλλων ατυχημάτων κατά την διέλευσή τους. )  Στην συνέχεια ζητούσαμε από την Δημοτική αρχή να διαμορφώσει το έδαφος για να μην πατούν οι διερχόμενοι στις κροκάλες και αρκετό φωτισμό ).

Η πρόεδρος κ. Κωβαίου Ευαγγελία και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ζωφριάς, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τον κ. Αργυρόπουλο Αργύρη και ιδιαιτέρως τον κ. Μαυροειδάκο Γιάννη Αντιδήμαρχο Γιάννη , ο οποίος για άλλη μία φορά απέδειξε ότι εργάζεται για   όλο τον Δήμο, ξεπερνώντας κάθε φραγμό , προκειμένου να συντελέσει στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και όχι μόνο. 

Ζητούμε την κατανόηση και να κάνουν υπομονή, όσων διέρχονται την διάβαση, διότι θα πρέπει πρώτα να πατηθεί το χώμα και σε σταθερό έδαφος  πλέον,  να επιστρωθεί το 3Α.