ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

8η ΕΚΔΗΛΩΣΗ "βραδιά αφιερωμένη στα παιδια μας"


 8η Εκδήλωση   "βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά μας" 
του Συλλόγου Ζωφριάς

Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουνίου 2015 
σε συνεργασία 
με το Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό "η Πάρνηθα"
στο θεατράκι "βορεινό".

Oι νικητές του 4ου μπλιτσ του Σ.Ο. "Τριαντάφυλλου Σιαπέρα" με προπονητή τον Θοδωρή Αγραπίδη ήταν:
Πρώτος ο Γιώργος Μπελίτσας- δεύτερη η Κων/να Παπαδοπούλου και στο χάλκινο οι Ανδρέας Τρίμπος & Αγγελος Ματθαίου. 




 Ο Αντιδήμαρχος κ. Καμπόλης Δημήτρης, στον χαιρετισμό του είπε, ότι το βορεινό φυλάσσεται συνεχώς και ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο και θα φυλάσσεται και αυτός, προκειμένου να τον προστατεύσουμε από τους παραβατικούς. ΄
Έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά και ότι η Δημοτική αρχή θα είναι στο πλευρό του Συλλόγου Ζωφριάς.
 Γιώργος Μπελίτσας ο χρυσός νικητής στο μπλιτσ
 η Περιφερειακή Σύμβουλος  κ. Βάβουλα Αριστέα, στον χαιρετισμό της, ενημέρωσε τους κατοίκους της Ζωφριάς, ότι λόγω αλλαγής Διοίκησης στον ΟΑΣΑ, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε την βελτίωση της Συγκοινωνίας μας, δήλωσε όμως ότι είναι αισιόδοξη. Επίσης ενημέρωσε ότι το Λατομείο Μουσαμά έχει εξαιρεθεί από τον σχεδιασμό για εναπόθεση απορριμάτων. 

 Η Λέλα Κασνέστη αφιέρωσε τα τραγούδια της στα παιδιά της- στα εγγόνια της- στην δισσέγγονή της- στα παιδιά της Ζωφριάς και όλου του κόσμου.
  


 χοροδιδάσκαλος κ. Σπηλιοπούλου Αργυρώ.











 ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Πουλόπουλος Παναγιώτης.
 Λίγα λουλούδια από την πρόεδρο του Συλλόγου στην Λέλα Κασνέστη




 κάτω  τα παιδιά του Συλλόγου Αριστονίκη.
  

το Δ.Συμβούλιο μετά την εκδήλωση, μετά από μία κοπιαστική αλλά χαρούμενη μέρα , χαλαρώνει μαζί με φίλους και μέλη του Συλλόγου μας , από αυτούς που άντεχαν ακόμη.



Ομιλία  της προέδρου του Συλλόγου κ. Κωβαίου Ευαγγελίας.
Kαλησπέρα. Καλώς ορίσατε στο θεατράκι Βορεινό, το στολίδι της Ζωφριάς μαζί με την πλατεία και το κτήριο αυτό, που καθημερινά συναθροίζονται οι κάτοικοι της Ζωφριάς με τα παιδιά τους και όχι μόνο,  που σήμερα έχει βάλει τα καλά του και μας υποδέχτηκε για να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας. ΄Όπως βλέπετε έχει αναμένα φώτα επιτέλους , ένα κομμάτι από αυτό λειτουργεί, έχει πάρει ζωή και περιμένουμε  από την Δημοτική αρχή σύντομα, να  λειτουργήσει και ο υπόλοιπος χώρος για τις πολιτιστικές και ψυχαγωγικές ανάγκες της περιοχής μας με καφέ – ποτό κ.α. όπως επιθυμούμε ολοι εμεις οι Ζωφριώτες.
Κύριοι καλεσμένοι,  Aγαπητοί γείτονες , Φίλες και φίλοι, Αγαπητά παιδιά,
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη σημερινή σας παρουσία στην 8η εκδήλωσή μας «βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά μας.
Μετά από ένα χρόνο, είμαστε πάλι εδώ, πιστοί στο ραντεβού μας, συνεχίζοντας ο Σύλλογός μας σταθερά να προσφέρει στους κατοίκους της Ζωφριάς ,Πολιτισμό , ψυχαγωγία , Εξωραϊσμό στην περιοχή μας .
Η αποψινή εκδήλωση πραγματοποιείτε  σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό η Πάρνηθα. Είναι η συνέχεια συνεργασίας με το Ν.Π.Δ.Δ. υπό την προεδρεία σήμερα του κ. Γιώργου Μαυροηδή, με τον οποίο συνεργαζόμαστε εποικοδομητικά και τον ευχαριστούμε , καθώς και τους συνεργάτες του. 
 Για άλλη μια φορά και δεν θα σταματώ να το λέω, ότι με  τον εθελοντισμό    μπορεί να πραγματοποιηθούν  τα ακατόρθωτα και μάλιστα με πολύ καλή ποιότητα δουλειάς. Γι΄αυτό καλώ , όσοι από εσάς μπορείτε και θέλετε να προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας στην κοινωνία της γειτονιάς μας να έρθετε κοντά μας..
Ο Σύλλογός μας συνεχίζει το έργο που ανέλαβε με αμείωτο ενδιαφέρον και κόπο, που πιστεύω πλέον ότι το γνωρίζετε όλοι εσείς που μας παρακολουθείτε και μας στηρίζετε για να υπάρχουμε.
 Έχουμε ολοκληρώσει 8 χρόνια λειτουργίας του. Τα σημαντικότερα προβλήματα που έχουμε στην περιοχή μας, είναι η κατασκευή του  8ου Δημ. Σχολείου, η συντήρηση των πλατειών – των παιδικών χαρών και του πρασίνου, ο φωτισμός της οδού Προμηθέως που εδώ και 5 χρόνια είναι σκοτεινή,  η βελτίωση της συγκοινωνίας μας , το άνοιγμα του Πολιτιστικού Κέντρου του βορεινό, παράλληλα με την  λειτουργία του ΚΕΠ ,     που είναι πλέον ενεργή και μπορείτε να εξυπηρετείστε και για την πληρωμή του νερού , με απόφαση του Αντιδημάρχου κ. Καμπόλη Δημήτρη, ο οποίος  παρευρίσκεται και το ευχαριστούμε.
 Ζητάμε και την δική σας ενεργό συμμετοχή , έτσι ώστε οι πλατείες και τα Δημοτικά κτήρια να μην καταστρέφονται από τους βανδαλισμούς κάποιων. Η δε καθαριότητα  είναι υπόθεση όλων μας.
Συνεργαζόμαστε ενεργά με του Συλλόγους Γονέων & κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου υπό την προεδρία του κ. Γεωργίου Βαγγέλη, του 4ου Γυμνασίου υπό την προεδρία του κ. Λιάπη Δημήτρη, του Σ.Ο. Τριαντάφυλλου Σιαπέρα υπό την προεδρία του κ. Ζαχουλίτη Γιώργου, για την τράπεζα αίματος της Ζωφριάς, για την κατασκευή του 8ου Δημ. Σχολείου, για το κλείσιμο της Χωματερής , για την βελτίωση της συγκοινωνίας μας και όπου άλλου χρειαστεί, ενωμένοι για κοινό σκοπό. Ο Σύλλογός μας ,επιδιώκει με μεγάλο ζήλο την ενότητα των κατοίκων της περιοχής  για το καλό του τόπου μας.
Θα θέλαμε δε να μας ενημερώσουν από την Δημ. Αρχή, εάν ο καινούργος Παιδικός Σταθμός λειτουργήσει στην αρχή της σχολικής χρονιάς. Αυτός ο Παιδικός σταθμός είναι στολίδι για την περιοχή μας και θα πρέπει να φυλάσσεται για να μην πέσει θύμα βανδαλισμών.

Η αποψινή εκδήλωση , έχει πρωταγωνιστές τα παιδιά, παρουσιάζοντας ποικίλες μορφές ψυχαγωγίας. Γι΄αυτό ,
Θέλουμε  να ευχαριστήσουμε  θερμά, καταρχήν τους μεγάλους συντελεστές της αποψινής βραδιάς,

1.   Την ακροβατικη & ρυθμική ομάδα του Συλλόγου « Αριστονίκη» , την χοροδιδάσκαλο Βικτώρια Ιβάνοβα και το Διοικ. Συμβούλιο του Συλλόγου τους με πρόεδρο την κ. Τάνια Ρόβα , τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την συνεχή συνεργασία που έχουμε.
2.   Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του  χορευτικού του Συλλόγου μας, που απόψε θα χορέψουν για τα παιδιά τους, οι μαμάδες, οι γιαγιάδες και εκπρόσωποι των μπαμπάδων και παππούδων . Την έναρξη του προγράμματος την έκανε το μικρό χορευτικό του Συλλόγου μας που απολαύσετε πρίν.
Τα μαθήματα χορού γίνονται κάθε Κυριακή το απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου μας δωρεάν με την εξαίρετη χοροδιδάσκαλο κ. Αργυρώ Σπηλιοπούλου, με την οποία συνεργαζόμαστε  εδώ και δύο χρόνια σε συνεργασία με τον ν.π.δ.δ. η Πάρνηθα και ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Παππού Χρήστο και τον πρόεδρο του νομικού προσώπου κ. Μαυροηδή Γιώργο. Τα μαθήματα χορού θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Ιουλίου. 
4.   τους μικρούς μας φίλους που συμμετείχαν στην «4η εκδήλωση :  οπεν ατομικού τουρνουά Μπλιτζ Ζωφριάς 2015» , σε μία συνδιοργάνωση του Συλλόγου μας και του Σκακιστιού Ομίλου  Τριαντάφυλλου Σιαπέρα. 
Στον Σύλλογός μας , εδώ και πέντε χρόνια εκπαιδεύονται παιδιά της Ζωφριάς  ,στο σκάκι, από τον προπονητή κ. Αγραπίδη Θοδωρη . Ευχαριστούμε τον πρόεδρος του Σκακ. Ομιλ. κ. Ζαχουλίτη Γιώργο και τα μέλη του Διοικ. Συμβουλ. Για την συνεργασία με τον Σύλλογό μας. 
5.   Ευχαριστούμε  θερμά και όλους όσους βοήθησαν για τη παρουσίαση της σημερινής εκδήλωσης  ,  και τέλος
6.   Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, τον κ. Λυμπερόπουλο Κώστα , Αντιπρόεδρο , τον κ. Πουλόπουλο Παναγιώτη Γραμματέα , τον κ. Ζαχουλίτη Γιώργο Ταμία ,     τον κ. Χρυσανθόπουλο Τάσο, την κ. Δρούκα Κων?να και την κ. Κασνέστη Λέλα ,που ‘όλοι μαζί δουλέψαμε γι΄αυτήν την βραδιά, όπως για όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας συναποφασίζοντας. ,

 8.     Ευχαριστούμε ,   όσους ψήνονται για να ψήσουν σουβλάκια ,για εσάς,  με ένα ευρώ, για να ικανοποιήσετε το στομάχι σας και να ενισχύσετε τον Σύλλογο.
Και μην ξεχνάτε τον Σύλλογό μας.    Ελάτε κοντά μας, να πετύχουμε περισσότερα για την βελτίωση της καθημερινότητά μας και να γίνουμε αλληλέγγυοι μεταξύ μας  και ιδιαίτερα στους άνεργους.

           Ευχαριστώ – καλή διασκέδαση"
  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε:
ο Αντιδήμαρχος του Δήμου μας κ. Καμπόλης Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου κ. Μαυροειδάκος Γιάννης, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Πολεοδομίας κ. Χαντζητρακόσιας Νίκος, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Φωτισμού και Υδρευσης κ. Σαρλάς Μαρίνος, ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών κ. Καμαρινόπουλος Παναγιώτης, 
ο πρόεδρος της Δημ. Παράταξης Ενότητα Πολιτών και Δημ. Σύμβουλος κ. Σάββας Σάββας.
η περιφερειακή Σύμβουλος κ. Βάβουλα Αριστέα
οι πρόεδροι Γονέων & Κηδεμόνων του 3ο Δημοτικού Σχολείου και του 4ου Γυμνασίου, ο κ. Γεωργίου Βαγγλέλης και κ. Λιάπης Δημήτρης,
 Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δροσούπολης κ. Ζουρίδης και η Γραμματέας κ. Κουτρουμάνου, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Λίμνης κ. Πάλλη, ο προπονητής της Ελληνορωμαικής κ. Νίκος Αποστόλου.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Φωτογραφία του Σύλλογος Ζωφριάς.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΠΕΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΜΕΛΟΥΣ  TOY ΣΥΛΛΟΓΟY ΜΑΣ
 την ΒΟΥΛΑ ΤΣΟΚΑΝΑΡΙΔΟΥ.

Η ΚΗΔΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΥΡΙΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 3.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ & ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ     ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ , ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 7.30 ΕΩς 8.30 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ & 8.30 ΈΩς 9.30 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ.
ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.