ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

7η βραδια αφιερωμενη στα παιδια μας

ΣΤΙΣ  31 ΜΑΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η 7Η ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ .

Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ























 Ομιλία  της  προέδρου κ. Κωβαίου Ευαγγελίας.
 Kαλησπέρα.
Κύριοι καλεσμένοι,  Aγαπητοί γείτονες , Φίλες και φίλοι, Αγαπητά παιδιά,
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη σημερινή σας παρουσία στην 7η εκδήλωσή μας «βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά μας.
Μετά από ένα χρόνο, είμαστε πάλι εδώ, πιστοί στο ραντεβού μας, συνεχίζοντας ο Σύλλογός μας σταθερά να προσφέρει στους κατοίκους της Ζωφριάς και όχι μόνον , ,Πολιτισμό , ψυχαγωγία , Εξωραισμό και  Αλληλεγγύη στην περιοχή μας .
Η αποψινή εκδήλωση πραγματοποιείτε χάριν της εν μέρει οικονομικής ενίσχυσης του τυπογραφείου στον Δήμο μας «Ιονάς»  καιευχαριστούμε θερμά. Επίσης χάριν των εθελοντών όλων των συγκροτημάτων που είδατε και θα δείτε .
 Για άλλη μια φορά και δεν θα σταματώ να το λέω, ότι με  τον εθελοντισμό    μπορεί να πραγματοποιηθούν  τα ακατόρθωτα και μάλιστα με πολύ καλή ποιότητα δουλειάς. Γι΄αυτό καλώ , όσοι από εσάς μπορείτε και θέλετε να προσφέρετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας στην κοινωνία της γειτονιάς μας να έρθετε κοντά μας..
Ο Σύλλογός μας συνεχίζει το έργο που ανέλαβε με αμείωτο ενδιαφέρον και κόπο, που πιστεύω πλέον ότι το γνωρίζετε όλοι εσείς που μας παρακολουθείτε και μας στηρίζετε για να υπάρχουμε.
 Έχουμε ολοκληρώσει 7 χρόνια λειτουργίας του.   Αυτή την φορά δεν θα αναφερθώ στις δραστηριότητές του και στα προβλήματα της περιοχής μας που νομίζω ότι  γνωρίζετε.
Εξ άλλου είμαστε   ,στον απόηχο των εκλογών που με απόφαση του λαού του Δήμου Φυλής, από τον Σεπτέμβριο θα έχουμε νέα Διοίκηση στον Δήμο μας  με Δήμαρχο τον κ. Παππού Χρήστο. Εκ μέρους του Διοικ. Συμβουλίου του Συλλόγου μας , Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγμένους Δημ. Συμβούλους και στον Δήμαρχο κ. Χρήστο Παππού.
Τους ευχόμαστε καλή δύναμη για να υπηρετήσουν το καλό του τόπου μας, όπως τους έδωσαν  εντολή οι ψηφοφόροι του Δήμου Φυλής.
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θα διεκδικήσει από την νέα Διοίκηση την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας με συνεχείς πιέσεις, μέσα από την συνεργασία που θα επιδιώξουμε και ελπίζουμε ότι θα είναι εποικοδομητική.
 Θα αναφερθώ μόνο σ΄αυτό  το κτήριο, το οποίο έπαψε να είναι φάντασμα, αλλά δεν έχει ακόμη φως, θα πρέπει άμεσα να λειτουργήσει, κύριοι της παρούσας Διοίκησης και της νέας.   Μέχρι τότε πρέπει  να φυλάσσετε επί 24 ώρες, το κτήριο και η πλατεία μας, για να μην πάνε πάλι χαμένα τα χρήματά μας που επισκευάστηκε και θέλει πολύ λίγο για να ολοκληρωθούν οι εργασίες, έτσι ώστε να είναι λειτουργικό. Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας, θέλουμε να λειτουργήσει εκ νέου ως αναψυκτήριο και παράλληλα να φιλοξενηθούν δραστηριότητες του Δήμου μας, έτσι ώστε να αποκτήσει ζωντάνια .
Απαιτούμε πλέον, όλοι οι κάτοικοι της Ζωφριάς, την φύλαξη και επαναλειτουργία αυτού του χώρου , του μοναδικού σημείου συγκέντρωσης και ψυχαγωγίας στην περιοχή μας , για εμάς και τα παιδιά μας.
Δεν θα σας κουράσω άλλο.
 Η αποψινή εκδήλωση , έχει πρωταγωνιστές τα παιδιά, παρουσιάζοντας ποικίλες μορφές ψυχαγωγίας. Γι΄αυτό ,
Θέλουμε  να ευχαριστήσουμε  θερμά, καταρχήν τους μεγάλους συντελεστές της αποψινής βραδιάς,
1.    Τον Παύλο Αναγνώστου που με την εξαίρετη εκτέλεση στο μπουζούκι μας διασκέδασε.
2.    Την χορευτική ομάδα του Συλλόγου « Αριστονίκη» , την χοροδιδάσκαλο Βικτώρια Ιβάνοβα και το Διοικ. Συμβούλιο του Συλλόγου τους με πρόεδρο την κ. Τάνια Ρόβα , τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την συνεχή συνεργασία που έχουμε.
3.    Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του  χορευτικού του Συλλόγου μας, που απόψε θα χορέψει για τα παιδιά τους, οι μαμάδες, οι γιαγιάδες και εκπρόσωποι των μπαμπάδων και παππούδων .
     Εδώ , θέλω να σας ενημερώσω, ότι χάριν του προέδρου του Νομικού Προσώπου η «Πάρνηθα» , του Δήμου μας , του κ. Σκαμαντζούρα Κώστα, μετά από αίτημα του Συλλόγου μας, μας παραχώρησε δωρεάν χοροδιδάσκαλο μέχρι 31 Ιουλίου . Από την πρώτη στιγμή η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, έτσι δημιουργήσαμε 2 τμήματα με παιδιά και δύο τμήματα μεγάλων , ήτοι συνολικά 70 άτομα , όπου μαθαίνουν παραδοσιακούς χορούς και λαϊκούς με την εξαίρετη χοροδιδάσκαλο κ. Αργυρώ Σπηλιοπούλου. Θέλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά τον κ. Σκαμαντζούρα θερμά για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε στον διάστημα της θητείας του στην Διοίκηση του Δήμου μας.
5.    τους μικρούς μας φίλους που συμμετείχαν στην «εκδήλωση :  οπεν ατομικού τουρνουά Μπλιτζ Ζωφριάς 2014» , σε μία συνδιοργάνωση του Συλλόγου μας και του Σκακιστιού Ομίλου  Τριαντάφυλλου Σιαπέρα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου και απόψε θα γίνει απονομή μεταλλείων στους νικητές. Νικητές του τουρνούα είναι: ο Μπελίτσας Γεώργιος, Ματθαίος ΄Αγγελος και Παπαδόπουλος Αναστάσιος. Τα δώρα των παιδιών , είναι προσφορά του καταστήματος sea quest, Πίνδου 50 στα Α. Λιόσια.
Στον Σύλλογός μας , εδώ και τέσσερα  χρόνια εκπαιδεύονται παιδιά της Ζωφριάς  ,στο σκάκι, από τον προπονητή κ. Αγραπίδη Θοδωρή. Πρόεδρος δε από εδώ και στο εξής θα είναι ο κ. Ζαχουλίτης Γιώργος, ο οποίος είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσει το σκάκι να γίνει καλύτερο.   
Ας τους χειροκροτήσουμε για την προσπάθεια αυτή, και θα ήθελα να έρθουν επάνω στην σκηνή.
Μπορείτε και σήμερα να γράψετε τα παιδιά σας στο σκάκι. 
Επίσης
6.    Τον κ. Γεωργίου  Βαγγέλη που υποστηρίζει την εκδήλωση με ΗΧΟ & ΦΩΣ.
7.    Ευχαριστούμε  θερμά και όλους όσους βοήθησαν για τη πραγματοποίηση της σημερινής εκδήλωσης  και τέλος
8.    Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, τον κ. Λυμπερόπουλο Κώστα , Αντιπρόεδρο , τον κ. Πουλόπουλο Παναγιώτη Γραμματέα , τον κ. Ζαχουλίτη Γιώργο Ταμία ,     τον κ. Χρυσανθόπουλο Τάσο, τον κ. Αντωναρόπουλο Νίκο και την κ. Κατερίνα Δέδε ,που ‘όλοι μαζί δουλέψαμε γι΄αυτήν την βραδιά, όπως για όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας συναποφασίζοντας. ,
9.  Και μην ξεχνάτε τον Σύλλογό μας , ο οποίος και αυτός έχει οικονομική κρίση, αφού έχει έξοδα. Ελάτε κοντά μας, να πετύχουμε   περισσότερα για την βελτίωση της καθημερινότητά μας και να γίνουμε αλληλέγγυοι μεταξύ μας  και ιδιαίτερα στους άνεργους.

           Ευχαριστώ – καλή διασκέδαση


Την εκδήλωσή μας, τιμήσαν με την παρουσία τους οι: κ. Σάββας Σάββας , επικεφαλής της παράταξης Ενότιτα πολιτών και Δημ. Σύμβουλος, ο κ. Αβράμης Γιώργος, επικεφαλής της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ και Δημ Σύμβουλος και οι Δηημ. Σύμβουλοι , ο κ. Καμαρινόπουλος Παναγιώτης, κ. Χατζητρακόσια Νίκος και η Μαρία Χριστοπούλου τοπικός Σύμβουλος. Επίσης  μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγυ Αιγέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: