ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

1η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΖΩΦΡΙΑΣ 2013




1η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΖΩΦΡΙΑΣ 2013
Στις 18 Νοεμβρίου 2013 το απόγευμα έξω από τα γραφεία του Πολ. & Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς , πραγματοποιήθηκε η 1η Αιμοδοσία  για την Τράπεζα αίματος της Ζωφριάς. 

Οι Σύλλογοι των Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου και του 4ου Γυμνασίου , ο Α.Ο Ζωφριάς και ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζωφριάς ,  ένωσαν της δυνάμεις τους και αυτή την φορά για την διοργάνωση αυτής της δράσης, την Αιμοδοσία, την πολυτιμότερη προσφορά του ανθρώπου προς τον άνθρωπο.

Η συμμετοχή των κατοίκων ήταν ικανοποιητική, αφού ο χρόνος που μας διέθεσε το Λαικό Νοσοκομείο ήταν μόνον τρεις ώρες. Γι΄αυτό οι φορείς αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν νέα Αιμοδοσία την ΄Ανοιξη και με καλύτερη ενημέρωση να επιδιώξουμε μεγαλύτερη συμμετοχή , με σκοπό να έχουμε μία Τράπεζα Αίματος ικανή να εξυπηρετήση μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας που θα έχουν ανάγκη για αίμα, στην συνοικία της Ζωφριάς..

Η Τράπεζά μας πλέον έχει 27 φιάλες , τις οποίες κατά αρχήν δικαιούνται οι αιμοδότες.
Για κάθε πληροφορία θα μπορείτε να απευθύνεστε στους εκπροσώπους των Φορέων,  στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου με υπεύθυνους τον κ. Δημήτρη Λιάπη και την κ. Εφη Κοντοπούλου και στον Πολιτιστικό & Εξωρ. Σύλλογο Ζωφριάς  με υπεύθυνους την κ. Κωβαίου Ευαγγελία και τον κ. Ζαχουλίτη Γιώργο.

Εκ μέρους όλων των Φορέων, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που προσφέρατε αίμα για τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και τον συνάνθρωπό σας, τους γιατρούς της Kινητής Mονάδας του Λαικού Νοσοκομείου , καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Λιόση, ο οποίος  ως αιμοδότης, συνείσφερε στην Τράπεζα αίματος της Ζωφριάς.



Οι πρόεδροι των Φορέων , κ. Βάμβουκας Παντελής, 
κ. Καρίπης Χρίστος , κ. Κωβαίου Ευαγγελία  και ο Αντιδήμαρχος
 κ. Λιόσης Νίκος




 Μερικοί από τους αιμοδότες
Ζαχουλίτης Γιώργος, ταμίας του Συλλόγου Ζωφριάς ,   με το δελτίο του υποψήφιου αιμοδότη , ο οποίος τελικά είχε την χαρά  να προσφέρει γι΄άλλη μία φορά αίμα.
 Κατσής Γιάννης και ο Αρχηγός του Α.Ο. Ζωφριάς


                         Τα αδέλφια Καρβουνιάρη

ο κ. Σπύρος
Δημήτρης Λιάπης

Μαρία Πιπίνη

Κυριάκος Κυριακού

Λιόσης Νίκος

Γαβρά Τζένη , πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμ. του 3ου Δημ. Σχολείου

Αγραπίδης Θοδωρής, Προπονητήςστο  Σκάκι του Σ.Ο. Τριαντάφυλλου Σιαπέρα

Γιώργος Μανωλάς


Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

2o TOYΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ



ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ  2013 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
  ΤΟ 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ .

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 16.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΣΕ 5 ΓΥΡΟΥΣ , ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΑΣΤΟΣ.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, κ.ΜΠΑΜΠΑΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣΑ ,  ΣΤΟΝ ΌΠΟΙΟ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ 
ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΜΕ ΚΡΑΣΙ.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΗΤΑΝ Η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΤΕΎΧΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.
ΕΙΜΑΣΤΓΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ


 








ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ


ΣΤΙΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 , ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΟΜΙΛHΤΡΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ κ.ΛΙΑΝΑ     ΚΑΤΕΧΗ.

Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ , ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΑΣ.
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ  ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΤΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ. 






Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΝΤΑΡΔΙΖΑ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΖΩΦΡΙΑΣ
 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ 7Η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ
 ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΝΤΑΡΔΙΖΑ & ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ ΣΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010.

Ηταν μία καταπληκτική μέρα , όπου επισκεφτήκαμε την Μονή της Ντάρδιζας . Εκεί η Μοναχή μας ενημέρωσε για την Μονή, η οποία όπως είπε, άρχισε να κατασκευάζετε το 1960.
Στην συνέχεια πήγαμε στον ΄Αγιο Αντώνιο. Εκεί μετά το προσκύνημα, κάναμε το πικ νικ με τσίπουρο , μεζέδες και συζήτηση. Κατά την επιστροφή μας, παίξαμε ποδόσφαιρο και τα<μήλα>. Είμαστε έτοιμη για την επόμενη Πεζοπορία με μεγάλη ανυπομονησία.