ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

KEΡΔΙΣΕ ΤΟ ΚΑΙΚΑΚΙ

Η ΚΥΡΙΑ ΣΠΑΝΙΟΥ ΘΕΟΔΏΡΑ 
ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΕΡΗ 

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , 
2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΒΟΡΕΙΝΟ , ΚΛΗΡΏΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΙΚΑΚΙ   , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ,
 ΤΟΥ κ. ΖΟΥΜΠΟΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 





Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ & ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΘΩΣ & ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ,  ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΤΕ FAX : ΤΗΛ.2108701868 ΥΠ' ΟΨΙΝ κυριας ΚΟΤΙΝΗ 
ΠΡΟΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ή
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΥΘΕΊΤΕ ΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ στο 2106974707 - 210 6974729

ΠΕΡΙ ΑΥΞΗΣΗΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΩΦ. ΓΡΑΜΜΗΣ 711




2o Aτομικό Τουρνουα

Ο  Σ.Ο. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΙΑΠΕΡΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΖΩΦΡΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΤΙς 31 ΜΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑΤ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟ
 2ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΛΙΤΖ ΖΩΦΡΙΑΣ 2013

τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ κ. ΘΕΩΔΟΡΟ ΑΓΡΑΠΙΔΗ






6η ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 6Η ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΒΟΡΕΙΝΟ

Αλλη μία πετυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου με πολύ πλούσιο πρόγραμμα , γεμάτο κέφι και καλή διάθεση από τους θεατές.
Ο Σύλλογος πήρε πολλά συγχαρητήρια από τον κ. Σκαμαντζούρα (πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού η "Πάρνηθα")  και την κ. Γιαννοπούλου Φωτεινή (πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου και Δημ. Σύμβουλος)

 
Ομιλία του Γραμματέα του Συλλόγου Ζωφριάς κ. Πουλόπουλου Παναγιώτη.
Η Πρόεδρος μας , κ. Κωβαίου αποφάσισε σ΄αυτήν την εκδήλωση να είναι θεατής και ανέθεσε σε εμένα τον Γραμματέα του Συλλόγου μας να κάνω αυτή την ομιλία .  
Κύριοι καλεσμένοι,
Aγαπητοί γείτονες , Φίλες και φίλοι
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη σημερινή σας παρουσία στην εκδήλωσή μας.
Μετά από ένα χρόνο, είμαστε πάλι εδώ, πιστοί στο ραντεβού μας, παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει όλους μας, αλλά με την οικονομική στήριξη    και  συνεργασία του Πολ.& Αθλητ. Οργανισμού ¨η Πάρνηθα» με πρόεδρο τον κ. Σκαμαντζούρα , και με την εθελοντική στήριξη όλων των συγκροτημάτων που είδατε και θα δείτε   ,  πραγματοποιούμε  την αποψινή 6η εκδήλωση  «βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά μας».
 Ο εθελοντισμός αποδεικνύει για άλλη μια φορά , ότι μπορεί να πραγματοποιήσει τα ακατόρθωτα και μάλιστα με πολύ καλή ποιότητα δουλειάς.
Ο Σύλλογός μας συνεχίζει το έργο που ανέλαβε με αμείωτο ενδιαφέρον και κόπο. Έχουμε ολοκληρώσει 6 χρόνια λειτουργίας του και το έργο του είναι τόσο μεγάλο ,που δεν μπορούμε να κάνουμε απολογισμό στην αποψινή εκδήλωση. Θα σας αναφέρω μόνον, πολύ σύντομα τι κάναμε μετά από ένα χρόνο.
Πραγματοποιήσαμε  ,  την 4η χριστουγεννιάτικη γιορτή , την 4η αποκριάτικη γιορτή, 5 ημερίδες , 5  εκδρομές,2 πεζοπορίες, τον 1ο ποδηλατικό γύρο Ζωφριάς, το 4ο φθινοπωρινό κάλεσμα, τον πρώτο ποδηλατικό γύρο μασκέ με συνοδεία   καρναβαλίστικου αυτοκινήτου στην Ζωφριά, την ημέρα γυναίκας, την 2η μουσικοθεατρική βραδιά, , μαθήματα για πρώτες βοήθειες, συμμετείχαμε στην διεξαγωγή του 2ου Σχολικού πρωταθλήματος Σκάκι , τέλος συμμετείχαμε στις δράσεις για συλλογή τροφίμων για τους άπορους και φαρμάκων για τον Ερυθρό Σταυρό.
΄Ότι αφορά τα εξωραϊστικά της συνοικίας μας, συνυπογράψαμε ένσταση για την μη κατασκευή καύσης στο ΒΙΟΠΑ, συμμετείχαμε σε όλες τι συγκεντρώσεις ενημέρωσης για το κλείσιμο της χωματερής, καθώς και στις διαμαρτυρίες κατά των εργοστασίων καύσης.
Μαζέψαμε υπογραφές από τους κατοίκους της Ζωφριάς και σε συνεργασία με τον Δήμαρχο, προσπαθούμε να πιέσουμε τον ΟΑΣΑ για την αύξηση των δρομολογίων του 711.
Μαζέψαμε υπογραφές για να διαμαρτυρηθούμε για τους υπέρογκους λογ/σμούς του νερού.
Στείλαμε έγγραφο διαμαρτυρίας και καταγγελία προς την Ειδική Υπηρεσία Περιβάλλοντος Νοτίου Ελλάδος και θα το κοινοποιήσουμε στον Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο , για την συνεχή δυσοσμία που βιώνουμε όλοι μας, προερχόμενη από την χωματερή, τονίζοντάς τους ότι κλεινόμαστε στα σπίτια μας, κλείνουμε πόρτες και παράθυρα για να γλυτώσουμε από τον εφιάλτη της βρωμιάς.
΄Εχουμε συνεχή συνεργασία με τον Δήμαρχο και τους αρμόδιος Αντιδημάρχους για την επίλυση ένα σωρό προβλημάτων που απασχολούν την συνοικία μας για μία ποιοτική καθημερινή ζωή.
Τέλος  την βελτίωση πρόσβασης των κατοίκων της Ζωφριάς προς και από τον Προαστιακό.
Πιοι είναι οι στόχοι μας.
Οι ελλείψεις της Ζωφριάς είναι πολλές, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν μπορούν να γίνουν όλα.
Γι΄αυτό ,   ζητάμε την συνεχή καθαριότητα των δρόμων , πλατεών, την συντήρηση του πρασίνου και την φύτευση και άλλων δένδρων, μιας και είναι το καλύτερο φίλτρο του αέρα που αναπνέουμε . Η βελτίωση της οδοποιίας κυρίως της Ζωφριάς ΙΙ. Η διάνοιξη της  νησίδας  στον  Ι.Ν. Μεταμόρφωσης Σωτήρος και κυρίως την αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού στην Προμηθέως. Στην περιοχή επικρατεί βαθύ σκοτάδι.
Ο καθαρισμός και η κατεδάφιση των επικίνδυνων κτηρίων στον προαστιακό
Φυσικά η χωματερή, πρέπει να κλείσει , για να γλυτώσουμε  από την βρώμα και την μόλυνση του περιβάλλοντος.
Την  κατασκευή του 8ου Δημ. Σχολείου .
Τέλος δεν μπορώ να μην αναφερθώ σ΄αυτό εδώ το κτήριο.
Γνωρίζουμε ότι οι εργασίες της αποκατάστασης των ζημιών θα αρχίσουν πολύ σύντομα, αφού το έργο έχει δημοπρατηθεί και έχει ανατεθεί σε εργολάβο.
 Κύριε Δήμαρχε, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες και φυσικά αμέσως μετά να λειτουργήσει για κάποιο λόγο. Θα θέλαμε να ενημερώσετε τους κατοίκους , διότι συνεχώς έχουμε την  γκρίνια του κόσμου , γιαυτήν τη κατάσταση που έχει το κτήριο.
Θα   έχετε τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες από τον Σύλλογό μας, μέχρι το βορεινό επαναλειτουργήσει. Επιτέλους ,το μοναδικό στολίδι μετά το κλειστό και σημείο αναφοράς για την Ζωφριά, θα πρέπει να φωτιστεί και να μην ντρεπόμαστε γι΄ αυτό.
΄Ότι αφορά για αυτήν την πλατεία, η οποία επιτέλους με την παρέμβαση του Αντιδημάρχου κ. Μπρέμπου και των συνεργατών του, την βλέπουμε και χαιρόμαστε που είναι καθαρή και αξιοπρεπείς, απαιτούμε δε από δω και μπρός να είναι πάντα καθαρή και συντηρημένη , διότι η καθημερινή συγκέντρωση των παιδιών και γονιών σ΄αυτό τον χώρο είναι πολύ μεγάλη και τα παιδιά μας θα πρέπει να ζουν σε αξιοπρεπείς χώρους.
Φυσικά, όλοι εμείς έχουμε ευθύνες και χρέος να διατηρούμε τις πλατείες, τους δρόμους καθαρούς και κυρίως αγαπητοί γείτονες, όταν απεργούν οι άνθρωποι της καθαριότητας, θα πρέπει να κρατάμε τα σκουπίδια   στα σπίτια μας μέχρι την λήξη της απεργίας τους, διότι το φαινόμενο που παρατηρείτε στους κάδους είναι απαράδεκτό και επικίνδυνο για την υγεία μας. Επίσης αγαπητοί γείτονες μην βάζετε στους μπλε κάδους ανακύκλωσης σκουπίδια, παρά μόνο ανακυκλώσιμα υλικά.
Δεν θα σας κουράσω άλλο.
 Η αποψινή εκδήλωση , έχει πρωταγωνιστές τα παιδιά, παρουσιάζοντας ποικίλες μορφές δημιουργίας. Γι΄αυτό ,
Θέλουμε  να ευχαριστήσουμε  θερμά, καταρχάς τους μεγάλους συντελεστές της αποψινής βραδιάς,
  1. τους μικρούς μας φίλους που συμμετείχαν στην επίδειξη ακροβατική ρυθμική , από την ομάδα Ρυθμικής του Δημοτικού Αθλητικού Συλλόγου Ζεφυρίου.  
  2. Την χορευτική ομάδα « Ανδρονίκη»
  3. Το μικρό χορευτικό του Αιγέα , που θα μας διασκεδάσουν με νησιώτικούς χορούς.
  4. τους μικρούς μας φίλους που συμμετείχαν στην «εκδήλωση :  οπεν ατομικού τουρνουά Μπλιτζ Ζωφριάς 2013» , σε μία συνδιοργάνωση του Συλλόγου μας και του Σ.Ο. Τριαντάφυλλου Σιαπέρα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου και απόψε θα γίνει απονομή μεταλλείων στους νικητές.
Στον Σύλλογός μας , εδώ και  τρία χρόνια εκπαιδεύονται παιδιά της Ζωφριάς  ,στο σκάκι, από τον προπονητή κ. Αγραπίδη Θοδωρή και άλλους προπονητές.
Ας τους χειροκροτήσουμε για την προσπάθεια αυτή, και θα ήθελα να έρθουν επάνω στην σκηνή.
Μπορείτε και σήμερα να γράψετε τα παιδιά σας στο σκάκι. 
  1. Επίσης τον Πρόεδρο του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού « η ΠΑΡΝΗΘΑ» τον κ. Σκαμαντζούρα  για την ουσιαστική συνεργασία που έχουμε όλα τα χρόνια της θητείας του  και τους συνεργάτες του κυρία . Νικολοθανάση & κύριο  Στουραίτη.
  2. Η κ. Νικολοθανάση , βρίσκετε απόψε μαζί μας για την παρουσίαση του προγράμματος φιλικά και την ευχαριστούμε γι αύτό ιδιαιτέρως.
  3. Τον κ. Γεωργίου  Βαγγέλη που υποστηρίζει την εκδήλωση με ΗΧΟ & ΦΩΣ.
  4. Τα Μουσικά Μπαλόνια για την  συνεργασία τους
  5. Ευχαριστούμε  θερμά και όλους όσους βοήθησαν για τη παρουσίαση της σημερινής εκδήλωσης  και τέλος
  6. Εκ μέρους της Προέδρου μας, ευχαριστεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, τον κ. Λυμπερόπουλο Κώστα , Αντιπρόεδρο , τον κ. Πουλόπουλο Παναγιώτη Γραμματέα , τον κ. Ζαχουλίτη Γιώργο Ταμία ,     τον κ. Χρυσανθόπουλο Τάσο, τον κ. Αντωναρόπουλο Νίκο και την κ. Κατερίνα Δέδε ,που ‘όλοι μαζί δουλέψαμε γι΄αυτήν την βραδιά, όπως για όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας συναποφασίζοντας. ,
11.   Είναι  κοντά μας απόψε ο εκπρόσωπος του κ. Σκαμαντζούρας και τον καλώ για ένα σύντομο χαιρετισμό και ενδεχομένως για μια συγκεκριμένη τοποθέτηση πάνω στα προβλήματα της περιοχής μας και του Δήμου μας γενικότερα .
Ευχαριστούμε ,   όσους ψήνονται για να ψήσουν σουβλάκια ,για εσάς,  με ένα ευρώ, για να ικανοποιήσετε το στομάχι σας και να ενισχύσετε τον Σύλλογο.
Και μην ξεχνάτε τον Σύλλογό μας , ο οποίος και αυτός έχει οικονομική κρίση, αφού έχει έξοδα. Ελάτε κοντά μας, να πετύχουμε   περισσότερα για την βελτίωση της καθημερινότητά μας και να γίνουμε αλληλέγγυοι μεταξύ μας  και ιδιαίτερα στους άνεργους.

           Ευχαριστώ – καλή διασκέδαση
\
 
 O Σκαμαντζούρας ανακοίνωσε ότι οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο κτήριο θα ξεκινήσουν άμεσα και ότι θα λειτουργήσει πολύ πιθανόν σαν Δημοτικό αναψυκτήριο. 








Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι πάρα κάτω:
κ.. Σκαμανζούρας (πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού η «ΠΑΡΝΗΘΑ», οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γιαννοπούλου , κ. Φάρκωνας, κ. Μανωλάς, κ. Καμαρινόπουλος  και κ. Πανάγος Δημήτρης, κ. Μαυροειδάκος  (πρόεδρος του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου,  κ. Χαντζητρακόσιας (πρόεδρος της Ένωσης Γονέων των Ανω Λιοσίων και πρόεδρος του Συλλόγου Γονεών & κηδεμόνων του 4 Γυμνασίου, κ. Μπλέτσα Αντωνία μέλος της ΄Ενωσης Γονέων της Α΄/βάθμιας  , κ. Σιμέλα Καλανίδου, (πρόεδρος της τοπικής ΄Ανω Λιοσίων, κ. Δημήτρης Λιάπης Πρόεδρος του Συλλόγου Γονεών & κηδεμόνων του 3ου Δημ. Σχολείου και ο κ. Λιόσης Νίκος μέλος Δ.Ε.Π

Κάτω: η κ. Νικολοθανάση Ντίνα πρασουσιάσε το πρόγραμμα της Εκδήλωσης , φιλικά προς τον Σύλλογο.


 Ακροβατική Ρυθμική από το ΔΑΣ Ζεφυρίου



ΚΛΟΟΥΝ

 

 ΜΑΓΟΣ








ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ου ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΛΤΖ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙς 31 ΜΑΙΟΥ 2013 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 
 ΠΆΝΩ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΡΙΜΠΟΣ  (ΧΡΥΣΌ)



 ΠΆΝΩ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΩΝ./ΝΟΣ  (ΧΆΛΚΙΝΟ)

 
ΠΆΝΩ ΘΩΔΟΡΗΣ ΑΓΡΑΠΙΔΗΣ - ΠΡΟΠΟΝΙΗΤΗΣ ΤΟΥ Σ.Ο. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΙΑΠΕΡΑ




 ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΠΟ " ΑΡΙΣΤΟΝΙΚΗ"

 ΜΙΚΡΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΙΓΕΑ"











5η ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ

Ο Σύλλογος πραγματοποίησε την 5η Πεζοπορία  στις 28 Μαΐου 2013 στους τάφους των Βασιλιάδων στο Τατόι. για δεύτερη φορά.
Αρχηγοί της Πεζοπορίας ήταν ο κ. Χαλκιώτης Νίκος και ο κ. Πετρόπουλος Γιώργος και του ευχαριστούμε εκ μέρους του Δ.Σ. θερμά.
Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν την φύση και περιηγήθηκαν στους τάφους των Βασιλιάδων. Αφορά την ιστορία της χώρας μας όπως είπε η Πρόεδρος κ. Κωβαίου Ευαγγελία και ανάφερε μερικά ιστορικά γεγονότα από πληροφορίες που πήρε από την βιβλιογραφία.