ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

 ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013









ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ


 Ο Σύλλογός μας παράλληλα με τις εκδηλώσεις, τις πρωινές ώρες πραγματοποιεί πρόγραμμα εκμάθησσης για Πρώτες Βοήθειες.
Το  πρόγραμμα  γίνεται σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Ανω Λιοσίων με εκπαιδεύτρια την κ. Ελένη Παπαδοπούλου.
Το πρώτο γκρουπ αποτελείται από 12 άτομα, τα οποία θα παρακολουθήσουν συνολικά 14 ώρες, που είναι το διεθνές  πιστοποιητικό.

Πρόκειται να δημιουργηθούν νέα γκρούπ , αφού το ενδιαφέρον είναι πολύ έντονο.

Ο Σύλλογός μας  είναι διαθέσιμος , προκειμένου να
μάθουν όσο γίνεται περισσότεροι κάτοικοι  τις πρώτες βοήθειες.
Γ΄αυτό , όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν
συμμετοχή.
Πληροφορίες  κ. Κωβαίου. τηλ. 6977349267




 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΜΑΣΚΕ. ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΤΑΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΜΑΣΚΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1ΟΟ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΜΙΚΡΟΙ & ΜΕΓΑΛΟΙ.
 ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΥΧΑΓΩΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΖΩΦΡΙΩΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ , ΓΙ΄ΑΥΤΟ & ΕΓΙΝΕ Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΦΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΕ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ . ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ  ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΕ ΜΙΑ  ΝΕΑ ΙΔΕΑ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ , ΟΠΩς ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΡΙΑΡΙΟΥ  & ΤΙΣ ΚΟΥΔΟΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ , ΕΠΙΣΗς ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ GR ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΤΑ "ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΙΣΑΗΛΙΔΟΥ   ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΜΑΣ κ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΣΤΑ- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΖΩΦΡΙΩΤΗ .













4ο ΑΠΟΚΡΙΆΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ






Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΊΗΣΕ  ΤΗΝ 4η ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ. Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ & ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ  , ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ  ΚΑΙ ΧΟΡΟ.