ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο Σύλλογος Ζωφριάς πραγματοποίησε την 7η Γενική Συνέλευση στις 10 Φεβρουαρίου 2013 στην αίθουσά του.



΄Εγινε απολογισμός, Διοικητικός και Οικονομικός από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και ορίστηκε Εφορευτική Επιτροπή για την διεξαγωγή εκλογών που ορίστηκαν να γίνουν την 17η Φεβρουαρίου. Η επιτροπή ψηφίστηκε από την Γ.Σ. και ήταν Πρόεδρος ο κ. Πετρόπουλος Γιώργος, η κ. Τσιφρίκα Μάγδα και η κ. Γαλαννοπούλου Ρεββέκα.  
Στις τοποθετήσεις τους για την Χωματερή , τα μέλη  ψήφισαν ομόφωνα για το κλείσιμο της χωματερής και δεν δέχονται καμία νέα εγκατάσταση εργοστασίων στην περιοχή.
Πριν την διεξαγωγή της Γ.Σ., η Πρόεδρος κ. Κωβαίου Ευαγγελία έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα και μεταξύ άλλων αφιέρωσε ένα κομμάτι στον μικρό Παναγιώτη και την οικογένειά του και τους ευχήθηκε το παιδί τους να γίνει σύντομα καλά και να δικαιωθεί ο αγώνας τους που είναι πολύ επώδυνος.
Η βασιλόπιτα είχε 4 φλουριά , τα οποία κέρδισαν 4 τυχεροί από μία εκδρομή μονοήμερη, προσφορά του τουριστικού γραφείου που συνεργάζεται ο Σύλλογος. 
Η διεξαγωγή των εκλογών ήταν παραδειγματική ,αφού τα μέλη του Συλλόγου προσήλθαν με πολύ καλή διάθεση και δεν παρατηρήθηκε κανένα πρόβλημα. Η κάλπη άνοιξε 10 το πρωί και έκλεισε στις 6 το απόγευμα.
Μετά το κλείσιμο της κάλπης και ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών , η πρώτη των εκλεγέντων κ. Κωβαίου Ευαγγελία, κάλεσε όλους τους υποψήφιους και την Εφορευτική Επιτροπή να τους κεράσει ένα κρασί και να τους ευχαριστήσει που επί 4 διεξαγωγές εκλογών την στηρίζουν και ευχαρίστησε τα μέλη που την τιμούν με την ψήφο τους και την αναδεικνύουν πάντα πρώτη και με διαφορά, με ποσοστό πάνω από 85%. 
Στις 19 Φεβρουαρίου η πρώτη των εκλεγέντων κ. Κωβαίου Ευαγγελία ,κάλεσε όλους τους υποψήφιους προκειμένου να γίνει η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και η Επιτροπή της Εξελεγκτικής Επιτροπής και είναι η εξής:

1. Κωβαίου Ευαγγελία                    Πρόεδρος
2. Λυμπερόπουλος Κώστας            ΄Αντιπρόεδρος 
3. Πουλόπουλος Παναγιώτης          Γραμματέας
4. Ζαχουλίτης Γιώργος                    Ταμίας
5. Δέδε Κατερίνα                              Βοηθός Γραμματέας
6. Αντωναρόπουλος Νίκος               Υπεύθυνος στα αθλητικά
7. Χρυσανθόπουλος Αναστάσιος      Γενικών Καθηκόντων
8. Τσαλιαγκού Μαρία                        1η    Αναπληρωματική
9. Αγραπίδης Θεόδωρος                     2ος  Αναπληρωματικός
10. Αργυρός Γεράσιμος                     3ος  Αναπληρωματικός
11. Ζουμπόνος Θεόδωρος                  4ος  Αναπληρωματικός

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ

1. Μανωλάς Γεώργιος του Δημητρίου
2. Κυριακού Κυριάκος  
3. Τομάρα Γεωργία

αναπληρωματικοί: Μητροπούλου Βασιλική & Γκανά Ευαγγελία.