ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΗΓΕ  ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΤΟΝ  ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ  ΜΕ ΞΕΝΑΓΟ









Με πολύ μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων της Ζωφριάς και φίλων, ο Σύλλογος πραγματοποίησε την Πολιτιστική Εκδρομή στις 3 Φεβρουαρίου 2013 , σε μια ηλιόλουστη ημέρα. Η  ξεναγός καθήλωσε το ακροατήριό της, αφού ήταν πολύ κατατοπιστική και περιγραφική όπως και πολύ καλή στην δουλειά της. Οι εκδρομείς έμεινα πολύ ευχαριστημένοι και όπως επεσήμαναν ο Σύλλογός μας όπως πάντα εξ άλλου ,οι εκδρομές που διοργανώνει είναι πετυχημένες, αφού οργανώνονται με πολύ προσοχή και αγάπη από το Διοικητικό Συμβούλιο και το τουριστικό γραφείο που συνεργάζεται.

Ο Σύλλογός θα συνεχίσει να διοργανώνει εκδρομές, μέσα από τις οποίες θα ενημερωνόμαστε για τον πολιτισμό μας που μας κάνει υπερήφανους που είμαστε Έλληνες , το φυσικό τοπίο , την κληρονομιά μας και ταυτόχρονα για την ψυχαγωγία μας. 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ 29/01/2013 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΔΣΝΑ








ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ




 Ειδικός Παθολόγος - Διαβητολόγος κ. Φουστέρης και η πρόεδρος του Συλλόγου Ζωφριάς κ. Κωβαίου Ευαγγελία
   






Η ημερίδα για τον Σακχαρώδη διαβήτη ήταν πολύ πετυχημένη, αφού η συμμετοχή του κόσμου ήταν αρκετή και ο γιατρός κ. Φουστέρης ήταν πάρα πολύ καλός, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της ημερίδας ξεκίνησε τον διάλογο με τους παρευρισκόμενους για τους απαντούσε σε κάθε απορία που είχαν ή που βίωναν. Στο τέλος της ημερίδας προσφέρθηκαν λίγα λουλούδια στον γιατρό και η πρόεδρος και οι παρευρισκόμενοι τον ευχαρίστησαν και τον χειροκρότησαν. Στην συνέχεια προσφέρθηκε καφές και τσάι, καθώς και γλυκό, το οποίο το προσέφερε στον Σύλλογο η κ. Πουλοπούλου Βασιλική.
Η πρόεδρος εκ μέρους του Δ.Σ.  ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και δήλωσε ότι η συμμετοχή του κόσμου αποτελεί υποχρέωση του Συλλόγου να διοργανώνει πολλές ενημερωτικές ημερίδες για πολλά θέματα που αφορούν την υγεία κ.α. 



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 6η ΓΕΝΙΚΉ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ