ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ 19 ΔΕΚ. 2012 ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ



Η Ευαγγελία Κωβαίου κι ο Γιάννη Μαυροειδάκος (δεξιά) φιλοξενήθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΤΤΙΚΗ, που παρουσιάζουν οι Κώστας Καλογράνης και Εύη Τριανταφύλλου

Στην πρωτοβουλία της συγκέντρωσης τροφίμων από τους κοινωνικούς φορείς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα Άνω Λιόσια και στην ευρύτερη περιοχή αναφέρθηκαν, μιλώντας στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΤΤΙΚΗ του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY, η Πρόεδροι του Συλλόγου της Ζωφριάς, Ευαγγελία Κωβαίου και του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ζεφυρίου, Γιάννης Μαυροειδάκος. Και οι δύο τόνισαν ότι η πρωτοβουλία ξεκίνησε, πέρσι, με τη συμμετοχή του συνόλου των φορέων της πόλης, οι οποίοι συγκέντρωσαν τρόφιμα που διατέθηκαν, εν συνεχεία, σε απόρους, από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής. Πρόσθεσαν ακόμα ότι, φέτος, η πρωτοβουλία συγκέντρωσε τρόφιμα την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου και θα κορυφωθεί την επόμενη Τετάρτη, με τη συγκέντρωση φαρμάκων στον Υγειονομικό Σταθμό του Ερυθρού Σταυρού, στα Άνω Λιόσια και κάλεσαν τους πολίτες να συνεισφέρουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, σε αυτή την προσπάθεια. Κλείνοντας ανέφεραν ότι εκτός από το αίσθημα της ικανοποίησης για την εκπλήρωση του κοινωνικού τους καθήκοντος οι κοινωνικοί φορείς συνειδητοποίησαν, μέσα από τις φιλανθρωπικές τους πρωτοβουλίες, την ανάγκη κοινής δράσης για την προώθηση των προβλημάτων, η οποία εκφράστηκε με σύσκεψη κατά της παραβατικότητας και διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες.

ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ 12 ΔΕΚ. 2012


 
Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού κοινωνικών φορέων και μεμονωμένων πολιτών, ολοκληρώθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, 12 Δεκεμβρίου η συγκέντρωση τροφίμων για τους απόρους του Δήμου Φυλής. Οι εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων που ανέλαβαν, όπως και πέρσι, την πρωτοβουλία, μίλησαν για συγκινητική ανταπόκριση των μελών τους. Ανέφεραν μάλιστα, ότι σε κάποιες περιπτώσεις επέδειξαν υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης άτομα πολύ χαμηλού εισοδήματος και χαμηλοσυνταξιούχοι, οι οποίοι τόνισαν ότι θεωρούν υποχρέωσή τους να βοηθήσουν άτομα που βρίσκονται σε δυσκολότερη θέση από αυτούς. Ενεργό ρόλο στην προσπάθεια έπαιξε το προσωπικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας, το οποίο εργάστηκε μεθοδικά κι αθόρυβα συγκεντρώνοντας κι αναλαμβάνοντας την προσωρινή αποθήκευση των τροφίμων, μέχρι τη διανομή τους στους απόρους. Τέλος, ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η βοήθεια του Ροταριανού Ομίλου Πειραιά, ο οποίος μάλιστα εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ Στέλιο Λεκάκη και το μέλος Στέλιο Παπαδόπουλο. Επόμενος μεγάλος στόχος των κοινωνικών φορέων είναι η συγκέντρωση φαρμάκων, στον Υγειονομικό Σταθμό του Ερυθρού Σταυρού, η οποία έχει προγραμματισθεί για την επόμενη Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ANAKOINΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙς 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 - ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ  ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ.
ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.