ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΤΑΤΑΣ & ΛΑΔΙΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ & ΛΑΔΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ. ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΑΝ 57 ΤΟΝΝΟΙ ΠΑΤΑΤΑΣ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΚΑΙ 5 ΤΟΝΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΛΑΔΙΟΥ.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΕΗ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥ, ΑΧΘΟΦΟΡΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΟ ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΦΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ,ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ  ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - ΑΓΑΠΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΥΛΑΡΧΟΥ:



Tα μέλη της Ομάδας Δράσης έκαναν τα πάντα για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο. Χρειάστηκε να γίνουν τροχονόμοι, μέλη της γραμματείας ή και αχθοφόροι. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και δεν θα επιχειρήσουμε να αναφέρουμε τα ονόματά τους για να μην αδικήσουμε αυτούς που δεν φωτογραφήσαμε...Το βέβαιο είναι ότι αξίζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια...

Έμπρακτη απάντηση στους σύγχρονους μαυραγορίτες, που συνεχίζουν εν μέσω κρίσης, να κερδοσκοπούν, ανενόχλητοι, στην πλάτη του κόσμου, ο οποίος δοκιμάζεται από τη φτώχεια και την ανέχεια, έδωσαν, με έναν πολύ απλό τρόπο, το πρωί του Σάββατου, 31 Μαρτίου εκατοντάδες πολίτες: Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης των μαζικών φορέων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Φυλής και πήγαν να αγοράσουν πατάτες και λάδι χωρίς μεσάζοντες. Με τάξη και ηρεμία, παρόλο που, λόγω της κοσμοσυρροής, χρειάστηκε να περιμένει αρκετή ώρα στην ουρά, ο κόσμος εφάρμοσε πρόθυμα τις οδηγίες των μελών της πρωτοβουλίας και προμηθεύθηκε τις ποσότητες των προϊόντων που είχε παραγγείλει τις προηγούμενες μέρες. Όσο για τα μέλη της Ομάδας Δράσης, που αγωνίσθηκαν φιλότιμα για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, απέδειξαν με τη στάση τους, σε όλη τη διάρκεια της πρωτοβουλίας, η οποία ασφαλώς και θα επαναληφθεί, κάτι πολύ σημαντικό: Ότι, όταν η χώρα βασίζεται σε ανθρώπους σαν αυτούς, που, ανεξάρτητα από πολιτικές και αυτοδιοικητικές προσεγγίσεις, μπορούν να συνεργάζονται και να προσπαθούν για το κοινό καλό, τότε η χώρα μπορεί να ελπίζει

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΤΑΤΑΣ & ΛΑΔΙΟΥ

Ο   ΚΥΚΛΟΣ   ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ  ΓΙΑ  ΤΗΝ   ΠΑΤΑΤΑ  ΕΧΕΙ   ΚΛΕΙΣΕΙ   ΑΦΟΥ  ΕΧΕΙ  ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ    Η  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ  ΠΟΣΟΤΗΤΑ  ΠΑΤΑΤΩΝ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΜΕ  ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ   ΤΟΥΣ   ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ  .


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ΟΜΩΣ  ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΙ.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΑΥΤΗ.


ΜΕ ΤΙΜΗ 

Η  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ - ΦΟΡΕΩΝ -ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ