ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ


 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΩΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ


 


 Το σκάκι στον Σύλλογό μας συνεχίζετε,  αναδεικνύοντας έτσι όλο και περισσότερους αθλητές για τον Σ.Ο. Τριαντάφυλλο Σιαπέρα. Ο Σύλλογος έκοψε την πίτα μόνον για τα παιδιά του σκάκι και το φλουρί είχε ένα δώρο το οποίο το 'εωσε ο προπονητής τους Θοδωρής Αγραπίδης, ο οποίος με αμείωτη δύναμη προσφοράς εκπαιδεύει τα παιδιά μας .

5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΑΚΙ ΠΑΙΔΩΝ & ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ









Μπεκρής Γρηγόρης


ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ  θΟΔΩΡΉΣ ΑΓΡΑΠΊΔΗΣ

o Πρόεδρος του " Σ.Ο. ΤΡΑΝΤ ΣΙΑΠΕΡΑ "κ. Πεντίδης Νίκος

ΠΕΝΤΕ   ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
3η ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΤΗ , ΑΦΟΥ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ  ΤΩΝ ΖΩΦΡΙΩΤΩΝ  ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΕΣ - ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ
 ΠΟΛΥ ΜΟΥΣΙΚΗ - ΧΟΡΟ & ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ. 
ΚΩΒΑΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


ΨΗΣΤΕΣ: ΜΑΝΩΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΚΗΣ - ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ








ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΓΡΑΠΙΔΗΣ





 
Αποκριάτικο χρώμα στη Ζωφριά έδωσε η γιορτή που οργάνωσε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος της συνοικίας. Συνεπής στη δέσμευσή του ότι θα προσπαθεί, μαζί με την επίλυση των προβλημάτων, να δίνει διεξόδους διασκέδασης και αναψυχής στον κόσμο, ο Σύλλογος φρόντισε να σκορπίσει το κέφι σε μικρούς και μεγάλους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και εμφανίστηκαν …αγνώριστοι, τουτέστιν μεταμφιεσμένοι. Μουσική κατευθείαν από το …Ρίο (κι όχι από το Αντίρριο), σύννεφα από κομφετί και αποκριάτικα σύνεργα διασκέδασης, είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια γνήσια καρναβαλική κατάσταση. Την οποία, ωστόσο, οι διοργανωτές φρόντισαν να διανθίσουν με στοιχεία της ελληνικής παράδοσης, όπως τα σουβλάκια που ψήθηκαν επί τόπου και σερβιρίστηκαν επιμελώς στους καρναβαλιστές, προκειμένου να τους βοηθήσουν στο έργο τους. Καθότι, ως γνωστόν, νηστικό αρκούδι δε χορεύει… (σχόλια  ΦΥΛΑΡΧΟΥ)

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ


ΑΓΙΑΣΜΟΣ - ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
 6η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Aυτή τη φορά την πίτα του Συλλόγου ευλόγησε ο εφημέριος της Μεταμόρφωσης Σωτήρος , πατήρ Γεώργιος και την έκοψε η Πρόεδρος, Ευαγγελία Κωβαίου

Κανονικά ο Σύλλογος της Ζωφριάς θα έπρεπε να κόψει τούρτα για τα 5 χρόνια λειτουργίας του ου.
 (Διευκρίνηση: πέντε χρόνια Σύλλογος από την ημέρα λειτουργίας του. ΄Ετος Ίδρυσης 2007    ).Ωστόσο η Πρόεδρος Ευαγγελία Κωβαίου, θέλησε να τηρήσει τις παραδόσεις κι έτσι τη Κυριακή το πρωί στις 12 Φεβρουαρίου, έκοψε την πίτα του Συλλόγου, παρουσία μελών   . Μετά την ευλογία και τις ευχές του εφημέριου της Μεταμόρφωσης Σωτήρος , τον λόγο είχε η Πρόεδρος. «Θελήσαμε να φωνάξουμε τον Πατέρα Γεώργιο της Ενορίας της Μεταμόρφωσης Σωτήρος αυτή τη φορά, γιατί στα όρια της Ζωφριάς. άρα και του Συλλόγου , περιλαμβάνονται και οι δύο Ενορίες. Του Αγίου Γεωργίου και της Μεταμόρφωσης Σωτήρος  και θέλουμε να τις έχουμε κοντά μας και τις δύο, είπε η Ευαγγελία Κωβαίου. Εν συνεχεία, κάλεσε κοντά της όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους, αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πίτας, απευθύνοντας τους θερμές ευχαριστίες για την συμβολή τους στο πολυποίκιλο έργο του Συλλόγου. Η Πρόεδρος αφιέρωσε επίσης ένα κομμάτι στους άνεργους, επισημαίνοντας πως σε αυτό το ζήτημα υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία, με την ευχή η χώρα μας να ορθοποδήσει. Ιδιαίτερη αναφορά και αφιέρωση έκανε επίσης στο σκακιστικό τμήμα  του συλλόγου σε συνεργασία με τον Σ.Ο. Τριαντάφυλλο Σιαπέρα, που προσελκύει όπως είπε, δεκάδες παιδιά. «Θεωρώ χρέος μας, να κόψουμε ένα κομμάτι για το τμήμα του σκάκι και να το αφιερώσουμε στους Θοδωρή Αγραπίδη- Προπονητή  και Νίκο Πεντίδη Πρόεδρο του Σ.Ο., που καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το στηρίξουν» τόνισε. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην αίθουσα είχε στηθεί video wall στο οποίο προβλήθηκε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη πενταετή δράση του Συλλόγου και όπως το συνηθίζουν σε κάθε εκδήλωση οι κυρίες του συλλόγου, έστησαν ένα λαχταριστό μπουφέ με χειροποίητα εδέσματα. Όσο για την πίτα, περιείχε τέσσερα φλουριά . Ο κάθε τυχερός, κέρδισε μια θέση στην μονοήμερη εκδρομή του συλλόγου που θα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή την 1η Απριλίου με προορισμό Δημητσάνα- Βυτίνα- Λεβίδι, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου «Μαυρογιάννης Τravel» με το οποίο συνεργάζεται ο Σύλλογος. Αμέσως μετά την κοπή της πίτας, πραγματοποιήθηκε η 6η Γενική Συνέλευση και η Πρόεδρος προχώρησε στον απολογισμό των πεπραγμένων.

Τον απολογισμό ενός σημαντικού έργου, που επιτέλεσε την προηγούμενη πενταετία, παρουσίασε, κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε, μετά την κοπή της πίτας, ο Σύλλογος της Ζωφριάς. Ειδικότερα, η Πρόεδρος του ΔΣ Ευαγγελία Κωβαίου απαρίθμησε τις εξής πρωτοβουλίες:

· 4 βραδιές αφιερωμένες στα παιδιά, με μεγάλη επιτυχία.· 11 εκδρομές , μονοήμερες , διήμερες , η τριήμερες.

· 3 χριστουγεννιάτικες γιορτές για τα παιδιά

· 2 φθινοπωρινές εκδηλώσεις

· 2 αποκριάτικες γιορτές για μικρούς και μεγάλους

· Ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου εκτός του 2011 λόγω της οικονομικής κρίσης.

· Μία γιορτή γυναίκας

· Μία συνάντηση γυναικών για καφέ

· Παρουσία του συλλόγου στα Πανηγύρια του Αγίου Γεωργίου και Αγ. Κων/νου, παρουσιάζοντας τις δραστηριότητές του.

· Συν διοργάνωση με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου ,δύο εκδηλώσεις για το πανηγύρι του , το 2007 & 2010 με` πολύ μεγάλη επιτυχία.

· Δύο πεζοπορίες μέσα στο 2011 με αρχηγούς τον κ. Χαλκιώτη και τον κ. Αντωναρόπουλο.
Περιμένουμε την οργάνωση νέας πεζοπορίας από τους ανωτέρω κυρίους μόλις φτιάξει ο καιρός.

· Έξη Ημερίδες με θέματα: ψυχολογικά-παιδοψυχολογίας -ορθοπεδικά & διατροφής.

· Μία Μουσική βραδιά το καλοκαίρι του 2011

· ένα τουρνουά τάβλι με τα μέλη μας.

· Τον Δεκέμβριο , σε συνεργασία με άλλους συλλόγους και φορείς, πραγματοποιήθηκε η Ημέρα αγάπης. Ο Σύλλογός διέθεσε 100 ευρώ για αγορά τροφίμων και πολλά μέλη προσέφεραν τρόφιμα στις οικογένειες που είχαν πρόβλημα. Η υπόδειξη των οικογενειών για βοήθεια έγινε από την Διεύθυνση της πολιτικής Πρόνοιας. Τα μέλη του Διοικητικού, καθώς και απλά μέλη, εργάστηκαν προκειμένου να γίνει σωστή διανομή στους πραγματικά αναξιοπαθούντες, μέχρι τέλους.

· Το 2010 το Συμβούλιο, πήρε απόφαση να φιλοξενήσει τον Σκακιστικό όμιλο Σιαπέρα υπό την προεδρία του κ. Πεντίδη, στην αίθουσα του συλλόγου, με σκοπό να μάθουν τα παιδιά της Ζωφριάς ΣΚΑΚΙ και οι αθλητές του ομίλου να έχουν έδρα για τους αγώνες τους. Πράγματι ο Θοδωρής Αγραπίδης προπονεί και έχει κάνει αθλητές πάνω από 30 παιδιά.

· Εκδόθηκαν τρία υπέροχα Ημερολόγια .

· Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην Θεανώ Κυριακού για την προσφορά της στον Σύλλογο για τα παιδιά , επίσης στον κ. Αντωναρόπουλο που τερμάτισε στον Μαραθώνιο του 2011
(πηγή Φύλαρχος)